top of page

 Retourbeleid:

Mocht het zo zijn dat je een product om wilt ruilen, om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je dit gemakkelijk doen door in de webshop het gewenste product opnieuw te bestellen. Je kunt dan ook direct zien of het product nog voorradig is. Je zult het wel opnieuw moeten betalen omdat het voor ons niet mogelijk is om betalingen met elkaar te verrekenen.

Het kan ook zo zijn dat het artikel niet aan je wensen voldoet, in dat geval krijg je je aankoopbedrag teruggestort.

Graag ontvangen wij dan binnen 14 dagen  een mededeling van jou dat je je bestelling wilt herroepen en je aankoopbedrag en eventuele verzendkosten worden zo spoedig mogelijk op je rekening teruggestort, nadat we je product(en) hebben teruggekregen Meestal gebeurt dat binnen 2 dagen en uiterlijk binnen 14 dagen. De verzender blijft verantwoordelijk voor de zending tot in ontvangst name van de verzending.

Bij het ontvangen van je bestelling verzoeken wij je om de bestelling te controleren. Mocht je opmerkingen hebben, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst van het pakket. Graag ontvangen wij dan, indien mogelijk, duidelijke foto`s van het vastgestelde probleem. Je kunt je mail verzenden naar: amazonexl.nl@gmail.com.

Later vastgestelde onregelmatigheden kunnen moeilijker worden beoordeeld maar natuurlijk vallen er ook altijd onregelmatigheden onder de van toepassing zijnde garantie en kunnen ze gerepareerd, vervangen of vergoed worden. Dit kan mede afhankelijk zijn van het gebruik of de duur van het in bezit zijn van het product.

Verzendkosten worden bij een aankoop onder verzendvrij bedrag alsnog in rekening gebracht. Bij een volledig geretourneerde bestelling wordt het geheel betaalde bedrag van de bestelling teruggestort.

bottom of page