Welkom bij AmazoneXL.nl

Dé webshop voor ruiters met een maatje meer!

Hier vind je de leukste rijkleding in maat 44 t/m 54, voor vrije tijd en wedstrijd.

NIEUW artikel: Speciaal gemaakt voor AmazoneXL.nl! De Horka Jeans Roma rijbroek


Bestel hem nu! Verkrijgbaar in maat 46 t/m 56. Shop hem hier!Nieuwe eigenaar! We zijn online!

Zoals inmiddels wel bekend is, heb ik (Bonny Van Bergeijk - Vermeesch) de webshop van Amazonexl.nl overgenomen. Ik vind het erg leuk om aan de slag te zijn en hopelijk kan ik veel mensen blij maken met leuke ruitersportkleding.

Op dit moment is de collectie nog vrijwel hetzelfde als wat je gewend bent. Stukje bij beetje zal ik nieuwe kleding toevoegen.

LAARZEN
Mocht je laarzen willen bestellen kan dit uiteraard. Ik heb een aantal laarzen op voorraad en kan ze ook direct bestellen bij de leverancier zodra je je wensen hebt doorgegeven. De levertijd is hierdoor wat langer. Wat de levertijd precies is, hangt ook af van de voorraad bij Fuller Fillies.

OPEN DAGEN
Het is de bedoeling om In december de eerste open middag te organiseren! De datum hangt nog even af van de levering van de nieuwe collectie van Horka. Er zijn meerdere leuke artikelen uitgezocht en die worden op dit moment voor ons op maat gemaakt. Die wil ik natuurlijk wel kunnen laten zien!
Tijdens de open middag kan iedereen langskomen om door de rekken te gaan en de kleding te passen. Ik weet zelf hoe lastig het is om online een rijbroek uit te zoeken in de juiste maat, dus dit is je kans om te komen kijken welke broek het beste bij jou past.

BEURZEN
10, 11 en 12 januari sta ik met een selectie van de voorraad op de Friese Hengstenkeuring in het WTC in Leeuwarden.

Mocht je vragen hebben over een artikel hoor ik dit graag. Hopelijk tot ziens en veel shopplezier!